Departaments

Departament de sistemes multiagent

L'activitat d'aquest grup es centra en el disseny i desenvolupament de sistemes multiagent, entesos com sistemes oberts i distribuïts compostos d'agents intel·ligents, equipats amb mecanismes de coordinació que els hi permeten la resolució de problemes de forma col·lectiva.

Departament de Sistemes de Aprenentatge

L'activitat d'aquest grup agafa des del disseny d'algorismes per a desenvolupar sistemes basats en l'aprenentatge a partir de l'experiència fins l'aprenentatge probabilístic i les seves aplicacions a robòtica, mineria de dades preservant la privacitat, música i sistemes multiagent .

Departament de Lògica i Raonament

L'activitat d'aquest grup es centra en la modelització lógico-matemàtica del raonament i en el disseny d'algorismes per a la resolució de problemes basats en restriccions en satisfactibilitat.

Transferència de tecnologia

Descobreix els projectes derivats de la sinergia entre IIIA i les empreses

Entrar-hi

Notícies

17 juny 2019

El 13 y 14 de junio se celebró una reunión en el IIIA-CSIC para la elaboración de la estrategia I+D+I en Inteligencia Artificia

13 juny 2019

Francisco Salas Molina, que va fer la tesi doctoral supervisat per Joan Antonio Rodriguez, Francisco Martín i Pablo García ha r

29 maig 2019

Conmemoración del 80 aniversario del CSIC, debate “CIENCIA Y FUTURO.